Om oss

Om Remcon AB

Remcon AB startades sommaren 2016 av Michael Repo i Göteborg för att arbeta som konsult inom ledarskapsutbildning och säljträning. Företaget flyttade till Vaggeryd 2019 och i samband med flytten anställdes Anette. Hon arbetar idag som ekonomichef på Remcon samt att hon har egna uppdrag inom bokföring och IT.

Vår Expertis med Harrison Assessments

Vi har arbetat med Harrison Assessments sedan 2018 och har varit certifierade sedan februari 2023. Genom att använda Harrison-teknologin stödjer vi utvecklingen av både ledare och säljare. Verktyget ger oss en unik möjlighet att identifiera och maximera individers styrkor, vilket gör att vi kan skapa skräddarsydda utvecklingsplaner för att hjälpa dig nå dina specifika mål.

Harrison Assessments är ett kraftfullt verktyg för att mäta och analysera beteenden, drivkrafter och personliga egenskaper. Det bygger på årtionden av forskning och används globalt för att utveckla både individer och team. Genom noggranna bedömningar och djupgående analyser kan vi hjälpa dig att förstå dina styrkor, samt identifiera områden där du kan växa och utvecklas för att bli en mer effektiv ledare eller säljare.

Vi arbetar nära våra kunder för att skapa hållbara och långsiktiga förändringar, där våra program inte bara bygger på förbättringar, utan också på att stärka de kvaliteter som gör just dig framgångsrik. Med vår expertis och Harrison Assessments teknologi kan vi säkerställa att du når dina professionella och personliga mål med tydlighet och självförtroende.

 

 

Varför arbeta med oss?

Vi arbetar med  att utveckla ledare och säljare och använder Bizniz Tools program Motiverande Ledarskap och effektiv försäljning som har verktyg som verkligen gör skillnad.

Ett av verktygen vi använder är Harrison Assessments som är ett analysverktyg som hjälper företag att bättre förstå deras medarbetares styrkor och utvecklingspotential

Det används bland annat för att förbättra rekrytering, ledarskapsutveckling samt att utveckla medarbetarnas engagemang.

Kvalifikationer

Michael har mångårig erfarenhet inom ledarskap och försäljning och har arbetat med ledarskapsutbildning samt säljträning både nationellt och internationellt. Han har en gedigen bakgrund som civilekonom, utbildad vid Jönköpings Högskola med inriktning på revision, och har efter examen arbetat för ett internationellt företag i roller som produktchef och försäljningschef.

Michael har även omfattande erfarenhet av ledningsgruppsarbete och driver idag sina konsultuppdrag med fokus på att utveckla både ledare och säljare. Utöver sina konsultuppdrag är han även styrelseordförande i ett företag inom verkstadsindustrin med cirka 20 anställda, där hans strategiska ledarskap bidrar till företagets framgång och tillväxt.

Anette har mångårig erfarenhet bokföring och IT.

Våra specialister!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Michael Repo

Ledarutvecklare & Säljtränare

Anette Repo

Ekonomichef &
IT-konsult

Kontakt

Telefon

+46 (0)703 25 66 71

Email

info@remcon.se

Adress

Sandsjön 3 567 91  Vaggeryd