Case studier

Lär dig hur olika företag i en mängd olika branscher (redovisning, flygbolag, administration, bygg, kommunikation, arbetsförmedling, försäkring, juridik, tillverkning, fastigheter, programvara och leveransföretag) använde Harrison Assessments för att förutsäga framgång och förbättra medarbetarnas prestationer.

Länk till Harrsion Assessments Case Studies 

Utvalda fallstudie

Bridgestone

Vim Van der Meersch – Chief Human Resources Officer
Bridgestone har framgångsrikt integrerat Harrison Assessments i sitt HRIS (Human Resources Information System) och revolutionerat sin rekryteringsprocess för att på ett effektivt sätt matcha kandidater till specifika arbetsroller. Denna strategiska anpassning har avsevärt förbättrat precisionen i rekryteringen och insikterna används av cheferna för löpande utveckling av medarbetarna och engagemanget i hela organisationen.

”Med Harrison Assessments har vi hittat ett pålitligt verktyg som hjälper oss att placera rätt personer på rätt positioner.”

TEKsystems

Chris Harry – Chief Learning Officer

Chris Harry, Chief Learning Officer på TEKsystems, berättar om hur Harrison Assessments har rullats ut i hela organisationen och vilken inverkan det har på rekrytering, successionsplanering, medarbetarutveckling och ledarskapscoachning.

”Vi har använt Paradox och Job Success Formulas för att göra mycket strategiska förändringar i våra utvecklingsprogram och i vad vi erbjuder våra ledare. De insikter vi ger till individerna själva är verkligen något de inte har sett tidigare.”