En framgångsformel för jobb – för effektiv bedömning vid anställning.

Hur anställer jag de bästa kandidaterna och undviker felrekryteringar?

I denna era av hitta rätt talanger kämpar organisationer för att anställa och behålla den talang de behöver för att konkurrera effektivt. Att förvärva, utveckla och behålla toppkompetens kräver att man vet vad som får anställda att lyckas i specifika jobb. Framgångsformler för jobb (JSFs) är nyckeln till att vinna talangkrigen. Anställningsbedömningar behöver mäta kandidater mot dessa jobbspecifika framgångsfaktorer och ge medarbetarna tydlighet kring hur de kan lyckas och vilka tendenser de bör undvika.

Harrisons anställningsbedömningar erbjuder mer än 6500 beprövade och förkonfigurerade framgångsformler för jobb för att hjälpa din organisation att enkelt och exakt förutse jobbsuccé. Varje formel identifierar och mäter de kvalifikationer (behörighet) och beteendemässiga krav (lämplighet) som krävs för att lyckas i jobbet. JSFs identifierar personer som är både behöriga och lämpliga.

Anpassningsbara jobbkriterier

JSF:erna kan enkelt justeras för att matcha kraven för ditt specifika jobb i systemet och kan granskas av Harrisons expertjobbanalytiker.
Harrisons formler för framgångsrika jobb

Poängsättning av kandidater

JSF tillhandahåller en algoritm för viktad poängsättning som genererar en totalpoäng baserad på en poängformel som återspeglar effekten av varje möjligt svar. Den totala poängen indikerar sannolik prestation.

Harrison Assessments Job Success-formler är utvecklade utifrån 30 års världsomspännande forskning om arbetsprestationer och utgör ett omfattande integrerat rekryteringssystem. Den slutliga poängen i anställningsbedömningen mäter kandidaternas behörighet, lämplighet och intervjupoäng mot den ideala kandidaten för tjänsten i din organisation.